Het loopt helemaal mis aan tankstation in Wilrijk: Kazak krijgt ruzie en doet dan iets verschrikkelijks omdat hij niet eerst mag tanken

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Op 9 januari ging het mis aan een tankstation in Wilrijk. Een Kazak kreeg er ruzie en deed iets verschrikkelijks.

De feiten speelden zich op 9 januari af in een benzinestation op de Boomsesteenweg in Wilrijk. Beide mannen kregen een discussie over wie eerst mocht tanken. Surat H. vond het niet fijn dat het slachtoffer eerst was.

Hij ging in de aanval maar stuitte op een getrainde kickbokser. Surat H. moest al snel het onderspit delven, maar weigerde om zich gewonnen te geven. Hij stapte naar zijn bestelwagen en kwam terug met een mes.

Het slachtoffer ging achteruit en viel. Daarna werd hij in de buik gestoken door Surat. De wonde was ‘slechts’ 1,5 centimeter diep, maar toch moesten de dokters hem opereren om zijn leven te redden. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

De beklaagde werd ter plaatse gearresteerd.  “Toen hij op de grond viel, struikelde ik en belandde het mes in zijn buik. Ik heb niet met opzet gestoken”, verklaart de beklaagde.

Het openbaar ministerie heeft een celstraf van acht jaar gevorderd. Volgens de verdachte wou hij zijn slachtoffer dus niet doden.