Moeder van Pia is niet helemaal zeker dat dit zal gebeuren voor haar dochter: “Daar is nog steeds geen bevestiging van”

bron: ATV
door: PMN
Afbeelding bron: ATV
De ouders van Pia hebben via een SMS-actie de nodige 1,9 miljoen euro kunnen ophalen om het leven van hun dochtertje te redden. Dit door de steun van heel Vlaanderen.

“Het is waanzinnig wat er gebeurde”, merkt mama Ellen De Meyer op bij ATV. “Op dit moment is het nog moeilijk te geloven dat het echt is. Het is wel onder een heel klein voorbehoud.”

“Gisteren kwam er in de media dat de operatoren al hun kosten zouden wegschelden voor de SMS-actie, maar het platform dat de actie technisch ondersteunt zegt dat ze nog wel bevestiging moeten hebben dat die volledige twee euro aan ons toekomt.” 

"Mooiste cadeau dat we haar kunnen geven"
“Ik zou de operatoren willen oproepen omdat zo snel mogelijk duidelijk te maken. Ik zou de mensen ook willen oproepen om te blijven sms’en. Als het niet is voor Pia, is het voor andere kinderen die het nodig hebben.”

Pia moet nu snel haar spuitje krijgen. “We hebben al contact opgenomen met de arts”, gaat mama Ellen verder. “De procedure wordt opgestart. Eerst moet er nog een screening gebeuren van Pia om na te gaan dat ze echt klaar is voor het spuitje. Als Pia dit jaar nog haar spuitje krijgt, zou dat het mooiste cadeau zijn dat we haar kunnen geven."