Vier meisjes zijn het slachtoffer geworden van een zeer gevaarlijke buschauffeur: Hij ontvoerde hen en dan moest het ergste nog komen

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: ATV
Een buschauffeur heeft zich van zijn minst fraaie kant laten zien. Hij pleegde vreselijke feiten.

Buschauffeur Yacine B. (44), een vader van twee kinderen, wordt ervan beschuldigd twee studentes te hebben verkracht en twee andere aangerand te hebben. Dat staat vandaag te lezen in Gazet van Antwerpen.

De politie kwam de feiten op het spoor toen één van de slachtoffers haar verhaal deelde op Facebook. De studente in kwestie werd vorige zaterdagnacht na een studentendoop opgehaald door een bestuurder van een oude Citroën. Die deed zich voor als een Collecto-bestuurder, een Brusselse taxidienst. Een aantal mensen schreven dat ze ook iets dergelijks hadden meegemaakt.

Het parket opende een onderzoek en kwam terecht bij Yassin Y., een 44-jarige man die volgens het parket geen gerechtelijk verleden heeft, maar wel op dezelfde manier - als valse taximan - nog één andere vrouw zou verkracht hebben en twee aangerand in Brussel, allemaal dit jaar, zo meent het parket.

De man ging altijd volgens hetzelfde patroon te werk. Hij wachtte studentes op die van een fuif kwamen om hen vervolgens te ontvoeren en ze bij hem thuis Seneffe aan te raden.