Jongeman (21) neemt naaktfoto’s van dronken 15-jarig meisje en dan moet het ergste nog komen

bron: Het Belang van Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: Foter
Een 21-jarige Hasselaar heeft zich van zijn donkerste kant laten zien. Hij nam onder meer naaktfoto's van een 15-jarig meisje dat dronken was.

Dader en slachtoffer kenden elkaar al van voor de feiten. Hij had met het meisje op 5 maart 2017 afgesproken om samen eens goed in de alcohol te vliegen, zo staat er te lezen in Het Belang van Limburg.

Ze dronken in totaal twee flessen witte wijn en in de koelkast stond ook nog een fles rode wijn die voor twee derde leeg was. Het meisje raakte zo dronken dat ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Daar vonden dokters bij het meisje spermasporen van de man terug. Later bleek dat hij naaktfoto's van haar had genomen. Het meisje had zich volledig uitgekleed en lag stomdronken naakt op de vloer. Hij heeft haar daarna ook nog verkracht.

De man beweert dat niet om verkrachting gaat. Hij zou toestemming hebben gekregen van het meisje. Volgens de rechtbank was zij hoegenaamd niet in staat geweest om toestemming tot seks te geven. Op het internet vond de politie opzoekingen terug van “hoe krijg ik een dronken persoon nuchter.

De man had opschorting van zijn straf gevraagd, maar de rechtbank volgde hem niet. Hij is veroordeeld tot 22 maanden cel voor het verkrachten van het meisje. De helft van zijn straf krijgt hij uitstel. De man wordt ook voor vijf jaar ontzet uit zijn burgerrechten.