Hij deed zich voor als wielrenner Rafke, of een charmante Italiaan, maar pleegde gruwelijke feiten met zijn Tinder-dates

bron: HBVL
door: Redactie
Afbeelding bron: Pixabay
Een Limburgse serieverkrachter is tot een gevangenisstraf van zeven jaar veroordeeld. Hij ging altijd op dezelfde sluwe manier te werk.

De man, Fouad Koubari uit Maasmechelen, deed zich op datingsites als Badoo en Twoo voor als wielrenner Rafke. Soms speelde hij de charmante Italiaan.

Wanneer hij een afspraakje kon versieren, trok hij telkens met de dame naar een carpoolparking. In de wagen schonk hij vervolgens een glas cava of limoncello uit, maar in de drankjes had hij een verdovend middel verwerkt. Zo kon de dader de versufte slachtoffers aanranden.

Ook kon hij zo de codes van bankkaarten bekomen en de rekeningen van de dames plunderen. In totaal haalde hij 56.000 euro af.

De man was na anderhalf jaar voorhechtenis vrijgekomen, maar werd kort daarna opnieuw gespot op Tinder. Daarop vloog hij terug de cel in. De rechter heeft hem nu tot zeven jaar cel veroordeeld, terwijl hij zo'n 25.000 euro moet betalen aan zijn slachtoffers.