Man kan zijn eigen ogen niet geloven wanneer hij Kerstman van chocolade wil opeten: “Stel je voor dat een kind dit ziet”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Een man zal zich zijn laatste Kerstman van chocolade allicht nog de rest van zijn leven herinneren. Hij kon zijn ogen nauwelijks geloven toen hij het zag.

De 28-jarige Brit Jason Greaves was naar Tesco geweest voor de 1 pond promoties. Ook de Kerstmannen van chocolade stonden in reclame, schrijft Het Nieuwsblad. De man besloot om er toch maar zo ééntje mee te nemen, te lekker om te laten liggen.
Maar toen de man thuis zijn Kerstman wilde opeten, deed hij een verrassende ontdekking. De Kerstman had onderaan ook een penisvormige krul. “Ik had zin in een zoetigheidje, maar toen ik het zag kon ik alleen maar lachen”, vertelt de Brit.

“Ik moest wel twee keer kijken voor ik goed besefte wat het was. Was het de laatste dag van iemand in de fabriek? Of was het echt puur toeval? Geen idee, maar om nét daar dat krulletje te zien: het kan toch bijna niet anders dan dat het de bedoeling was?”

“Het is best grappig, maar mocht een kind dit gezien hebben, is het toch een ander verhaal. Ik heb het gemeld bij Tesco, maar daar waren ze niet erg geschrokken.”

Bij Tesco kunnen ze er ook nog om lachen.“Oeps, het lijkt erop dat de Kerstman iets te veel prijsgeeft. Mocht de klant willen, kan hij het product terugbrengen naar een lokale winkel”, reageert een woordvoerder.