Problemen tijdens de zwangerschap van Véronique Leysen: “Ik stond al meermaals op de spoedafdeling”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Véronique Leysen vormt een koppel met presentator Thomas Vanderveken. Véronique is momenteel zwanger van hun tweede kindje. Of het een broertje of zusje voor zoon Otto (bijna 3) wordt, weet het koppel zelf nog niet. Maar de zwangerschap verloopt niet probleemloos, zo vertelt Véronique in Nina.

“Een koffiebar combineren met een schoolgaand kind, dat was onmogelijk’, zegt Véronique Leysen. “Daarom ben ik begin september, vlak voor de eerste schooldag van Otto, gestopt met mijn koffiebar in Berchem. Geen eenvoudige beslissing, maar ik kon niet anders.”

“Het verloop van personeel bezorgde me gewoon te veel stress. Ik hing vaak misselijk boven de kookpotten, moest op de keukenvloer gaan liggen met harde buiken en stond meermaals op de spoedafdeling. Ik dacht bij mezelf: wie komt hier eigenlijkop de eerste plaats? Het antwoord was logisch: mijn kinderen.”

“Ik ben blij met die beslissing. Nu heb ik veel meer tijd voor Otto. Zo kan ik hem nu op zondagmiddag ook eens verwennen, met een ijsje. Ik geniet ervan om hem naar school te brengen, hem af te halen, contact te onderhouden met de juf. Dat zou anders allemaal onmogelijk zijn geweest.”