Thomas Vanderveken maakt gigantische blunder met grote financiële gevolgen: "Tot overmaat van ramp"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Gisteren was 'Factcheckers' eindelijk terug. Op het volledige seizoen moeten we nog even wachten tot het najaar.

'Factcheckers' is een populair televisieprogramma. Gisterenavond keerde het programma noodgedwongen al even terug. “Na vorig seizoen deden we een omroep aan de kijkers over welke thema’s zij graag behandeld zagen in ‘Factcheckers’ en het thema geld kwam daar heel vaak naar voor", zegt Jan Van Looveren in Het Laatste Nieuws.

Ook Thomas Vanderveken maakte al een gigantische financiële blunder tijdens de crisis. "Ik was ooit bij een kameraad die net was begonnen op het online verkoopplatform Catawiki. Je kunt er op werkelijk álles bieden. Wekelijks worden er zeldzame objecten geveild." Hij ging dan ook op zoek naar een tweedehandsbed.

"Mijn hart maakte een vreugdesprongetje toen ik een vintage bed zag voor 600 euro. De veiling liep die avond af en het niet al te goedkope bed was van mij. Maar dan bleek dat daar nog veilingkosten bijkwamen én dan het bed in Italië stond!"

"Die man wou het alleen opsturen als wij er ook nog eens 600 euro verzendkosten bovenop betaalden. “Dat boeltje heeft mij in totaal 1.200 euro gekost", klinkt het in Het Laatste Nieuws. Maar daar stopt het verhaal niet.

"Tot overmaat van ramp bleek het bed zo krakkemikkig als iets. Nog geen 48 uur later stond de camion van de kringloopwinkel voor onze deur om het bed gratis op te halen. We zijn dus twee keer 600 euro armer", besluit Thomas.