“Koning Albert ging regelmatig naar seksfeestjes en hij deed daar deze verschrikkelijke dingen met minderjarigen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koning Albert is wat op de sukkel. De bejaarde vorst gaat ook gebukt onder de hele zaak Delphine Boël.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft royaltywatcher Thierry Debels nu ook een boek uitgebracht die geen al te fraai beeld schept van koning Albert.

“In de jaren 80 ging de vorst vaak naar dezelfde danstempel”, legt Debels uit in TV- Familie. “Wel, op een bepaald moment is daar een dode gevallen. Een overdosis drugs. Op zich niet zo vreselijk verwonderlijk, want ja... het nachtleven, hé.” 

"Die dode vormde wel een zeer vervelend probleem"

“Maar die dode vormde een zeer vervelend probleem, want hij was de schoonzoon van een bekende Brusselse magistraat. Die magistraat kón dus niet anders dan een onderzoek te openen. Logisch. Uit dat onderzoek bleek dat in die nachtclub niet alleen drugs werden verhandeld, maar dat er ook seksfeestjes werden gehouden. En ja... De toenmalige prins Albert werd tijdens één van die avonden op beeld vastgelegd.”

Debels uit zeer zware beschuldigen aan het adres van de vorst. “Ik heb drie getuigen gesproken die elk afzonderlijk beweren dat Albert toen ook contact had met... meisjes. Minderjarigen. Kijk hé, volwassen dames, prostituees: daar is niets aan gelegen. Ik bedoel: het is geen geheim dat Albert vroeger ?ink z’n gangen is gegaan.”