Cindy, vrouw van Willy Sommers, in paniek en tranen: “Ze had hem nog zo gevraagd om het niet te doen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Willy Sommers is afgelopen weekend door het oog van de naald gekropen. Hij moest met spoed een hartoperatie ondergaan.

Voor wie het ook vreselijke periode is geweest, is zijn vrouw Cindy. Vier jaar geleden werd Willy ook al eens aan zijn hart geopereerd. “Ten tijde van zijn vorige hartprobleem was Cindy in alle staten”, vertelt iemand uit hun nabije omgeving in TV- Familie. “Gelukkig was Willy toen vrij gauw aan de beterhand.”

“Maar Cindy bleef wel bezorgd om hem. Logisch, Willy treedt enorm veel op, en hij zou letterlijk alles doen om zijn fans niet teleur te stellen, ook al voelt hij zich niet honderd procent. Ook nu was dat zo.”

" Willy Sommers voelde dat er weer iets met zijn hart scheelde, en toch bleef hij maar optreden"

“Willy voelde dat er weer iets met zijn hart scheelde, die druk op z’n borst was niet normaal. En toch die optredens willen doen, hé. Cindy wilde dat hij thuis zou blijven, en al een geluk dat dokter Brugada hem gewoonweg heeft verboden om te gaan zingen. Die operatie moest metéén gebeuren, punt uit.”

Cindy was in tranen en paniek. “Want Willy... Ja, hij is haar grote liefde, hé’, vertelt de intimus verder. ‘Ze kan zich niet inbeelden dat ze hem zou verliezen. En nu... ze is natuurlijk dolblij dat Willy het heeft gehaald."