“Het ging deze week meer over mij dan over de match”

door: BVDO
Jelle Vossen, als er over Club Brugge-Zulte Waregem gesproken werd deze week, dan moest die naam wel vallen. Maar Francky Dury stelde hem, zoals afgesproken bij de transfer, niet op. Ondanks vele spookverhalen. Vossen sprak tijdens de rust met Sporza.

Met Krmencik haalde Club Brugge een ‘vervanger’ voor de overbodig geworden Vossen. “Ik heb een heel mooie periode gehad bij Club Brugge, het is niet aan mij om me daarover uit te spreken.”

En uiteraard had hij liever op het veld gestaan en Club Brugge uitgeschakeld. “Ah, het is een samenloop van omstandigheden. Ik ben net van ploeg veranderd, dan komt die match tegen Club eraan,... Het is deze week meer over mij dan over de match gegaan.”

De band met Club Brugge zal er voor Vossen altijd zijn. “Dat is logisch, hè. Ik heb 4,5 jaar bij blauw-zwart gezeten, de collega’s van toen zijn nu vrienden geworden met wie ik nog veel contact heb. Dat zal niet veranderen. Het voelt vreemd om nu bij de tegenstander te zitten. En het zou even vreemd aangevoeld hebben om op het veld te staan.”