Cindy ontdekt pijnlijk geheim over haar man Willy Sommers: Dit heeft hij voor haar verzwegen

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers mag blij zijn dat hij nog leeft. Een spoedoperatie aan zijn hart heeft zijn leven gered.

Willy Sommers mag blij zijn dat hij nog leeft. Een spoedoperatie waarbij hij een stent kreeg aan zijn hart, heeft zijn leven gered. Nochtans voelde Willy zich al weken niet zo goed. Hij vertelde in een interview drie weken eerder al dat hij een druk op zijn borst voelde. Dat had hij verzwegen voor zijn vrouw Cindy.

“Willy is niet zo’n prater. Luka en ik zijn een open boek, maar Willy en Luna kroppen de dingen eerder op. Hij voelde die druk al van in november, blijkbaar. Langs zijn neus weg had hij wel eens gezegd dat hij wat last had als hij de bladeren bijeenveegde in de tuin of de trap opging om de kinderen ’s avonds een kusje te geven. Maar ik schonk daar niet zoveel aandacht aan, want ik heb het ook altijd druk: ik werk, ik rijd de kinderen rond, beredder het huishouden…”, aldus Cindy in Dag Allemaal.

Cindy had dus geen idee van die tikkende tijdbom. “‘Ach, ik heb binnenkort toch een afspraak bij de dokter’, stelde Willy me gerust. Maar in het vervolg zal hij toch vroeger gaan als hij iets voelt. Hoop ik. Maar ik heb hier zelf ook uit geleerd: ik laat Willy nooit meer alleen naar zo’n controle gaan. Ik verwijt mezelf wel een beetje dat ik dat heb laten gebeuren. Kennelijk klaagde hij al langer over pijn in zijn borst. Eén van zijn tennisvrienden wist mij dat te vertellen... Straf dat hij daar zo lang mee is blijven rondlopen.”