Karen Damen in de problemen: “Ik ben gecrasht”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vanaf maandag is Karen Damen te zien in Familie, daarna volgt een resem andere VTM-programma’s. Ook staat ze nog altijd op de planken in het komische theaterstuk Château Cupido.

Vanaf maandag is Karen Damen te zien in Familie, daarna volgt een resem andere VTM-programma’s. Ook staat ze nog altijd op de planken in het komische theaterstuk Château Cupido. Karen heeft het dus druk, al let ze er wel op dat het niet té veel wordt.

“Ik heb het net onder controle. Dat moet zo blijven want ik wil niet meer met mijn smoel tegen de muur lopen. Het is me een jaar geleden overkomen, en dat wil ik niet meer meemaken”, vertelt Karen in Sjiek, de weekendbijlage van Het Belang van Limburg.

“Ik moet mezelf ervoor behoeden om niet te veel hooi op mijn vork te nemen. Doe ik dat wel, dan word ik ongelukkig. Fysiek ziek, zelfs. Constant moe, ook overdag. En emotioneel natuurlijk. Dan begin ik voor het minste te bleiten."

“Als ik me niet goed in mijn vel voel, ben ik volledig op, helemaal uit balans: zowel fysiek als mentaal. Het is begonnen tijdens Dancing with the Stars. In die periode merkte ik dat alles heel zwaar begon te wegen.”

Waarschuwing van Antony

Karens echtgenoot Antony behoed haar voor een volgende crash. “Het was hij die me enkele maanden geleden waarschuwde: ‘Karen pas op, want het is weer veel aan het worden: Château Cupido komt eraan, maar weet dat ook Familie en The Voice op het programma staan. Het gaat véél zijn.’”

(Bron: Sjiek)