Verliezen doet iets met een mens: Buffalo's kunnen het niet laten

door: BVDO
AA Gent speelde donderdagavond 1-1 gelijk tegen AS Roma, maar door het 1-0-verlies uit de heenwedstrijd gaan de Buffalo's niet door naar de achtste finales. En verliezen, dat doet blijkbaar iets met een mens.

Eerste akkefietje, meteen na de wedstrijd, was een woordgemeen tussen reservedoelman Colin Coosemans en Giorgi Kvilitaia. Het werd een fikse discussie, maar wat precies de aanleiding was, is niet meteen duidelijk.

Kapitein Vadis Odjidja moest tussenbeide komen.  Trainer Jesse Thorup werd achteraf gevraagd wat het probleem was, maar hij had het conflict zelfs niet opgemerkt. “Daar kan ik niet op antwoorden, dat is me ­ontgaan”, aldus de Deense coach.

Ook over de Spaanse scheidsrechter werd er een stevig woordje geklaagd. Odjidja ging dan ook verhaal halen en kreeg na de match nog geel daarvoor. "Al wie geen Romein is, heeft iets te zeggen over die ref. Hun keeper won ongestraft vijf minuten tijd. Elke Ita­liaanse wisselspeler mocht heel het veld over steken, maar er is toch een nieuwe regel dat ze de kortste weg moeten nemen?”