"Het zijn hier allemaal andere mensen dan vorige keer"

door: BVDO
Adnan Custovic gaf vandaag zijn eerste training bij KV Oostende. Hij is ervan overtuigd dat de kustploeg in de Jupiler Pro League thuishoort en weet ook dat het kan lukken om het behoud af te dwingen.

Custovic volgt Dennis Van Wijk op die na goed twee maanden wandelen gestuurd werd omdat het niet klikte met de spelersgroep. Voor Custovic is het niet de eerste passage bij KVO, maar alles is anders nu. "Het zijn niet meer dezelfde mensen die hier aanwezig zijn," vertelt Custovic aan Het Laatste Nieuws.

Custovic wil zich bewijzen bij de kustploeg en hoopt op een goede afloop. "Nu krijg ik een nieuwe kans en geloof ik 200 procent in de goede afloop. Dezelfde mensen van toen hadden mij wellicht niet meer gevraagd. Dit terwijl ik in de winter ook op het lijstje van trainers stond toen de keuze op Van Wijk viel."

Custovic is ook assistent bij de nationale ploeg van Bosnië, maar dat doorkruist de wegen in Oostende niet. "Dit valt logischerwijs in de interlandbreak, na onze degradatiestrijd, en dus valt dit te combineren. Later zien we wel. Met de toekomst ben ik nu niet bezig. Als ik hier na dit seizoen van de nieuwe eigenaars mag blijven, zoveel te beter, maar dat is nu niet aan de orde."