Karen Damen in de wolken door reacties van Familie-kijkers: “Zo leuk!”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen zit ondertussen enkele maanden in Familie als verpleegster Vanessa. In gesprek met Showbizztv blikt ze terug op haar eerste maanden op de set.

Karen Damen vertelt in een gesprek met Showbizztv dat ze het erg naar haar zin heeft bij Familie. “Het is héél plezant. Het zijn toffe mensen, én het zijn normale uren. Ik ben op een deftig uur thuis. Het is heel leuk, en het gaat allemaal heel vlot”, zegt ze enthousiast.

Vooraf kwam er uit bepaalde hoeken kritiek, maar kijkers reageren vandaag net heel enthousiast over Karen. Uit de reacties op sociale media blijkt Karen echt wel mee te vallen. “Is het echt? Ik heb dat nog niet gelezen. Dat is leuk”, reageert ze glunderend. “Ik had totaal geen idee wat de mensen verwachtten of van kritiek voor ik begon.”

“Ik was zelf ook heel benieuwd om het te zien. Het blijft raar om jezelf bezig te zien in een rol die redelijk dicht aanleunt bij jezelf. Maar ik heb zelf ook al heel veel goede reacties gekregen. Mensen zeggen mij soms dat het lijkt alsof het nooit anders geweest is, dus het is heel leuk. Ik ben blij verrast.”