Hattrick scoren, dan stoere taal: "Wij zouden geen mal figuur slaan in Play-Off 1"

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
RSC Anderlecht walste met 7-0 over Zulte Waregem. De Nederlander Michel Vlap scoorde een hattrick. Neem beide elementen samen en bij paarswit geloven ze rotsvast in Play-Off 1.

Nochtans heeft Anderlecht het zelf niet meer in handen. Zelf winnen van STVV lijkt de simpelste opdracht van de twee voorwaarden die vervuld moeten worden. De twee voorwaarde is moeilijker: Genk en Mechelen moeten op de slotspeeldag gelijk spelen.

Michel Vlap, goed voor drie goals tegen Zulte Waregem, ziet het helemaal zitten. "Jullie hebben de echte Vlap gezien”, klonk het bij Het Nieuwsblad. “We brengen het voetbal dat de fans willen zien en zouden geen mal figuur slaan in Play-off 1, hé".

Of het mirakel voor Anderlecht nog werkelijkheid wordt? Het lot niet in eigen handen hebben is voor gelijk welke ploeg ontzettend moeilijk. En echt eraan denken doen ze bij Anderlecht niet. “Toch spreken we nog altijd niet over Play-off 1, hoor. We zien wel”, voegde Frank Vercauteren er lachend aan toe. Maar hopen doet hij wel, zonder dat iemand het ziet of hoort.