VTM

Jonah onthult opmerkelijk detail over huwelijksnacht met Winnie: “Dat kan ik wel verklappen, ja”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
In Blind Getrouwd lijken de vonken over en weer te vliegen tussen Jonah en Winnie. Het leek wel liefde op het eerste gezicht. Jonah reageert deze week in Story.

“Toen ik Winnie voor het eerst zag, was er zeker een vonk. Maar is dat dan liefde op het eerste gezicht? Ik val meestal op brunettes, ik weet niet of ik me in het gewone leven voor haar zou omdraaien. Al zegt de manier waarop iemand zich gedraagt natuurlijk meer dan looks. Tinder is bijvoorbeeld niets voor mij, zo’n vleeskeuring”, zegt Jonah in Story.

Jonah denkt te weten waarom hij en Winnie aan elkaar gematcht zijn. “We zijn allebei vlotte praters, sportief en hechten veel belang aan familie en vrienden. We hebben ook allebei een kinderwens, al zou het omgekeerde voor mij geen dealbreaker zijn.”

Ze zijn allebei ook heel lijfelijk. Of ze tijdens de huwelijksreis al seks hebben gehad, dat wil Jonah niet zeggen. “Dat blijft tussen Winnie en mij. Maar ik kan wel verklappen dat we elkaar tijdens de huwelijksnacht niet besprongen hebben”, lacht hij. “We waren allebei zo onder de indruk van het experiment dat we niet eens aan seks dachten.”