Politie komt voor niet naleven coronavoorschriften maar doet nog heel wat andere ontdekkingen

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
De politie controleerde afgelopen weekend een appartement in Merksem omdat er te veel volk binnen en buiten ging. Maar er volgden nog enkele opmerkelijke ontdekkingen.

In een appartement in Merksem ging de Antwerpse politie langs omdat er te veel volk aanwezig was. De mensen die in het appartement aanwezig waren kregen allemaal een pv, maar de politie vond er ook drugs en wapens.

"De politie klopte aan en gaf aan de bewoner de uitleg over de maatregelen die in dat kader van kracht zijn”, zo zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. “De personen die binnen zaten, kregen een proces-verbaal”. De eigenaar van het appartement, die onder elektronisch toezicht staat, is bij de politie ook gekend voor drugsbezit.

Zo ontdekte de politie een vouwmes op de salontafel en een niet geladen pistool op het bed in de slaapkamer. De wapens werden in beslag genomen. Tijdens een huiszoeking werden ook drugs en een geladen jachtgeweer gevonden. De 44-jarige man werd gearresteerd en aangehouden omdat hij zijn voorwaarden geschonden had.