Bernd Storck moet deze week beslissen: "We hebben hem een heel goed voorstel gedaan"

door: BVDO
Bernd Storck bezorgde Cercle Brugge een mirakel door het behoud af te dwingen. Groenzwart wil graag verder met de Duitse coach, maar het moet wel betaalbaar blijven.

Of dat zo gemakkelijk zal zijn, valt af te wachten. Met de redding van Cercle heeft Storck zichzelf als trainer in de kijker gezet. "We hebben hem een heel goed voorstel gedaan, want we willen graag verder met hem”, zegt voorzitter Vincent Goemaere. “Maar Bernd is bij ons natuurlijk nog populairder geworden en we beseffen dat we niet de enige club zijn die hem wil."

Goemaere weet zelf niet welke ploegen Storck willen, maar hij heeft er wel een goed oog in dat de Duitse coach bij Cercle blijft. "Er zullen kapers op de kust zijn, maar hij is graag bij ons en hier kan hij ook zijn visie uitwerken. Ik heb er goede hoop op dat hij blijft. Hij heeft ons beloofd deze week te beslissen."

Storck flikte hetzelfde eerder ook al met Moeskroen, waardoor zijn marktwaarde danig de hoogte in schiet. Afwachten dus voor Cercle Brugge, het belooft een spannende week te worden.