André Hazes openhartig: “Ik had Monique heel wat uit te leggen, ik heb dingen gedaan die niet goed waren”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
In een interview met het Nederlandse weekblad Privé heeft André Hazes verteld dat hij in de periode voor de breuk met Monique Westenberg meestal op de vlucht was voor hun problemen. Dat schrijft RTL Boulevard. "Nu ik aan het verleden terugdenk, was ik thuis aan het ontvluchten. Ik bedacht steeds wel iets om ergens naar toe te gaan", vertelt hij in Privé.

Nu hij na zijn amoureuze avontuurtje met Bridget Maasland weer samen is met Monique, gaat het tussen hen beter dan ooit, laat André Hazes weten. Maar dat verliep niet van een leien dakje. "Natuurlijk niet. Laat ik dat vooropstellen. Natuurlijk had ik genoeg uit te leggen. Daar had Moon ook alle recht op. Ik heb dingen gedaan die niet goed waren. Dat wil ik nu ook gewoon hardop te zeggen.”

De twee hebben volgens de zanger tegenwoordig lange en goede gesprekken, bijvoorbeeld over de taakverdeling thuis. "In huis deed ik ook niet echt veel. Als we bonje hadden, dan zei ik wel eens tegen haar: ’Ik ben moe, ik heb helemaal geen zin om op te ruimen’. En ik had te weinig oog voor wat zij allemaal deed. Als zij klaagde dat ze ook moe was, lag op het puntje van mijn tong om te vragen: ’Waar ben jij nou moe van?’".

Nu André zelf vaker voor hun zoontje Dré (3) moet zorgen, heeft hij heel wat meer begrip gekregen voor Monique. "Nu maak ik het ook mee. Als zij wel eens alleen weg is en ik heb onze jongen de hele dag bij me… ik kan je zeggen: ik doe liever een heel weekend Ahoy’, dan ben ik minder moe!"