Royaltykenner is zeker dat Harry het zich nog zal beklagen: “Hij speelt de tweede viool en begint dat stilaan te beseffen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle verblijven tegenwoordig in Los Angeles. Royaltykenner en biograaf Duncan Larcombe betwijfelt in Closer dat Harry daar ooit écht gelukkig zal worden. Dat schrijft TV Familie.

“Harry houdt zich nu bezig met wat liefdadigheid. Maar voor de rest loopt hij wat verloren in Hollywood. Hij heeft weinig om handen. Hij speelt een beetje de tweede viool nu en ik denk dat hij dat stilaan begint te bese?en...”, meent Duncan Larcombe.

Van Meghan Markle is Duncan zeker dat ze een plan heeft: “Ze zijn op háár initiatief naar Los Angeles verhuisd, dat is duidelijk”, zegt de schrijver. “Omdat zij haar oude leven wil oppikken en wil doen wat ze altijd zo graag gedaan heeft: acteren. Maar voor Harry ligt het natuurlijk moeilijker...”

In haar schaduw
“Ik vrees dat de prins het zich nog gaat beklagen. Als dat nu al niet het geval is...”, zegt de biograaf. “Hij trok naar daar in de hoop meer controle over zijn leven te krijgen. Maar het ziet ernaar uit dat Harry zijn leven uit handen geeft. Aan Meghan, eigenlijk. Want echt, ik weet niet of hij het leuk vindt om in haar schaduw te gaan leven...”

Het lijkt alsof Harry en Meghan nu eindelijk aan hun gelukkig leven kunnen beginnen, maar daar twijfelt Larcombe aan. “Veel zal toch afhangen van hoe Harry zijn dagen kan vullen”, zegt hij. “Of hij een voldoening gevende bezigheid kan vinden.”

“Ik geef het je op een briefje: als de prins zich gaat vervelen in Los Angeles, zal Meghan het moeilijk krijgen om hem daar te houden. Want dan zal hij echt wel terug naar Engeland willen. Ook omdat hij zijn familie misschien te erg gaat missen...”