Moeder van André Hazes ligt onder vuur: “Je moest je schamen, Rachel!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Met haar zoon André Hazes heeft Rachel Hazes de plooien gladgestreken, maar nu lijkt de relatie met haar dochter Roxeanne verzuurd te zijn. TV Familie schrijft dat Rachel dat onlangs op een pijnlijke manier liet blijken, en dat haar in Nederland niet in dank wordt afgenomen.

Op Moederdag postte Rachel Hazes foto’s van de mensen die haar dierbaar zijn: “Mijn kostbaarste bezit”, schreef ze erbij. Op de foto’s: onder andere haar zoon André Hazes en de kinderen van Rachels nieuwe vriend Mike. Maar van haar schoondochter Monique en kleinzoon Dreetje was geen spoor te bekennen, ook niet van haar dochter Roxeanne en haar gezin.

Daar wordt in Nederland heel bitsig op gereageerd. Volgens TV Familie krijgt Rachel verwijten naar het hoofd gesmeten als: “Je eigen bloedverwanten vertrappelen, je moet je schamen, Rachel! Als ik jouw dochter was, moest ik jou nooit meer zien!” “Heel erg dat Rachel haar dochter vergeet die altijd voor haar klaarstond.”

“Rachel, wat zul jij spijt en verdriet gaan voelen als jij niet een gesprek met je dochter aangaat. Kwaad zijn op je kind is menselijk, maar kwaad blíjven op je kind... Dat is duivels”, zegt iemand ook. En: “Nu het weer goed is met André kan Roxeanne barsten. Dat is geen moeder. Rachel moet zich de ogen uit haar kop schamen. Wat een misselijke vrouw!”

Dat Rachel nog altijd bevriend is met Bridget Maasland, met wie André recent een a?aire beleefde, is veel Nederlanders ook een doorn in het oog. “Ze doet dit om Monique te pesten”, klinkt het. “Rachel is een wolf in schaapskleren!” En: “Ik noem haar altijd de Rochel, met een ‘o’, dus. Dat past veel beter bij haar.”

Rachel zelf reageerde op de negatieve reacties met een duidelijke boodschap. “Lieve mensen, geniet van deze mooie dag en hou lekker het commentaar voor je... wordt namelijk niet om gevraagd”, liet ze weten op Instagram.