Conner Rousseau openhartig: "Op school was dat altijd een probleem, maar nu is dat een voordeel"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Conner Rousseau wil een frisse wind door het Belgische politieke landschap laten waaien. De voorzitter van SP.A benadrukt telkens dat hij op een andere manier aan politiek wil doen. Eerlijkheid draagt hij hoog in het vaandel.

"Ik doe niet aan politiek om complimenten te krijgen van andere politici, maar wel voor de mensen en om samen het systeem eens goed door elkaar te schudden want ik denk dat dat wel nodig is", vertelt Conner Rousseau aan Redactie24.

"Ik probeer open en eerlijk te zijn en dat is ook wel belangrijk, denk ik. Op Instagram zet ik bijvoorbeeld echt wel de kijk achter de schermen van mijn leven. Dat is niet geposeerd, dat is authentiek en eerlijk wie ik ben en dat appreciëren mensen."

Hart op de tong

"Op tv en in de kranten probeer ik ook altijd gewoon open en eerlijk te zijn. Dat ik na de onderhandelingen problemen had met zaken die zijn gebeurd, heb ik ook eerlijk benoemd. Als ik dingen aan andere partijen goed vind, zal ik dat ook open en eerlijk zeggen."

"Ik heb het hart op mijn tong. Op school was dat vroeger altijd een probleem, maar nu blijkt dat wel een voordeel te zijn. Ik was geen makkelijke student om stil te houden in de klas, maar ik had wel altijd respect."