Gino Russo doet vreselijke en erg pijnlijke ontdekking over Marc Dutroux

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gino Russo verloor zijn jonge dochtertje Mélissa toen ze acht jaar oud was. Ze werd het slachtoffer van Marc Dutroux en zijn bende.

Intussen werden Dutroux’s handlangers Michelle Martin en Michel Lelièvre weer vrijgelaten. “Da’s een schande! Welke zin heeft het dan om straffen te geven? Ik ben niet tegen vervroegde vrijlating, maar wel in dit geval. Straks laten ze ook nog Dutroux vrij!”, reageert Gino Russo in Dag Allemaal. 

“Zowel hij als zijn vrouw waren recidivisten. Toen ze mijn dochter kidnapten, waren ze net vrijgelaten. Ik hoop echt dat ze die psychopaat van een Dutroux in de cel houden. Twee jaar geleden kreeg ik via zijn advocaat een brief van hem. (snuift)” 

"Dutroux vertelt alleen maar leugens"
“Wat hij te zeggen heeft, interesseert me niet. Dutroux kan nochtans vele vragen beantwoorden. Hij vertelt alleen maar leugens. Maar het klopt dat ik nog veel vragen heb. Niks is zeker in deze zaak. Het enige wat we hebben, zijn de verklaringen van Dutroux en Martin, twee gepatenteerde leugenaars. Zijn onze meisjes de hongerdood gestorven in die kelder?” 

“We weten het niet zeker. En wat was Nihouls rol? De rechter zette hem uit de wind, want de jury kwam er niet uit. Maar waarom zou een Brusselaar zijn auto laten repareren bij Dutroux in Charleroi?”