Bedrogen vrouw uit Tongeren maait haar ex-vriend van de weg

bron: Belga
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het openbaar ministerie heeft een gevangenisstraf van veertien maanden gevraagd voor de vrouw die haar vriend met zijn auto in de gracht deed belanden.

Toen ze ’s avonds thuiskwam, ontdekte de vrouw een vreemde wagen op de oprit. Toen ze door het slaapkamerraam keek zag ze hoe haar vriend met een andere vrouw in bed was beland. De twee hadden een relatie van twaalf jaar.

Alle stoppen van de vrouw sloegen toen compleet door. Ze bekraste de auto van de minnares die op dat moment in hun bed lag. De politie kwam uiteindelijk ter plekke om de kalmte te bewaren.

Een dag later reed haar ex-vriend toevallig voor haar. Ze merkte op dat haar ex-partner niet alleen zat in de wagen en besloot haar gaspedaal stevig open te zetten. Ze reed tegen de bumper van zijn wagen waardoor hij en zijn nieuwe vriendin in de gracht terecht kwamen.

De man en zijn nieuwe vriendin raakten niet gewond en klauterden uit de wagen. De vrouw verkocht haar ex-partner vervolgens een rake klap en schreeuwde hen de huid vol. Vandaag verscheen de vrouw voor de correctionele rechtbank van Tongeren. Er hangt de vrouw een gevangenisstraf van veertien maanden boven het hoofd. De rechter zal een vonnis uitspreken op 5 februari.