Nele uit Oost-Vleteren doet belangrijke oproep: “Wat is er met onze puppy’s Black en Jack gebeurd?”

bron: Facebook
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Nele Claeys uit Oost-Vleteren zit met de handen in het haar. Op Facebook schrijft ze een hartverscheurende boodschap waarin ze de hulp van iedereen inroept.

"Ondanks het massaal delen - waarvoor mijn oprechte dank- de hele buurt uitgekamd te hebben, van deur naar deur te zijn geweest, politie, asielen, dierenartsen,... in een straal van 20 km allemaal gecontacteerd te hebben, geen resultaat! Niemand heeft iets gezien!", schrijft Nele die dringend op zoek is naar haar twee vermiste puppy's Black en Jack, twee reutjes van vier maanden oud. 

Nele vermoedt dat iemand ze misschien naar huis heeft meegenomen. Ook al is dat misschien goed bedoeld, de vrouw roept op om haar hondjes terug te brengen. "Of geef op zijn minst een seintje, desnoods anoniem, dat ze goed en samen zijn! Is hartverscheurend niet te weten waar ze zijn en hoe ze er aan toe zijn", laat ze weten.

Ook zoontje Emile (10) mist de honden ontzettend. De jongen heeft volgende week examens, maar kan zich door het voorval niet concentreren. Het gezinnetje hoopt dat iedereen het bericht massaal deelt, zodat ze hun trouwe viervoeters snel weer in hun armen kunnen sluiten.