Verleidster Laetitia is duidelijk over wat ze heeft gedaan op Temptation Island: "Ik heb niet veel moeite moeten doen om hartjes te breken"

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Vanaf 1 februari begint het nieuwe seizoen van Temptation Island en de verleidster en verleiders beloven in Story dat we ons weer aan heel wat drama, bedrog en leugens mogen verwachten.

Zo vertelde de 22-jarige Laetitia dat ze flink aan het werk is geweest op Temptation Island. Al bij al vond ze haar job als verleidster wel makkelijk want alle mannen zijn bedriegers, aldus Laetitia: "Op de iPad van mijn voormalig lief trof ik filmpjes aan waarin hij zich in ons bed uitleefde met een ander meisje. Nadien heb ik zelfs nog tussen die lakens geslapen. Degoutant!"

"Mannen zijn wilde jagers en hebben nooit genoeg aan één vrouw. Ze kunnen wel van één iemand houden, maar hebben altijd een back-upplan nodig. Ik werk in een discotheek en daar zie ik mannen, van wie ik weet dat ze een relatie hebben, flirten met andere meisjes. Alle mannen zijn gewoon ontrouw."

Haar tactisch plan

Laetitia laat doorschemeren dat zij op Temptation Island behoorlijk wat succes had zonder veel moeite te moeten doen. Ze had dan ook een duidelijk plan voor ze naar het verleidingseiland ging: "Eerst bouwde ik een vriendschapsband op met de mannen om hun vertrouwen te winnen. Vervolgens zocht ik naar hun zwakke plekken om genadeloos toe te slaan. Het kostte mij niet veel moeite om hartjes te breken."