VTM

Ondanks alle ellende wil Kim Kay, die zelfs niet meer kan stappen, weer gaan zingen: “En daar blijft het niet bij, dit wil ik ook nog doen”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kim Vanhee, die bekend werd als Kim Kay, heeft de voorbije jaren haar deel van de ellende wel gehad. Ze kreeg baarmoederhalskanker, raakte verslaafd aan de morfine, maar ze overwon het allemaal.

Kim raakt momenteel haar bed nog niet uit. Ook stappen lukt nog niet. Maar dat belet haar niet om toekomstplannen te smeden en die zijn echt bewonderingswaardig. “Ik zou weer willen gaan zingen”, zegt ze in Dag Allemaal. “Op korte termijn zelfs. Mocht de vraag komen, dan zet ik de deur open. Dat ‘Lilali’ weer gestegen is in de ‘1000 Klassiekers’ van Radio 2, doet me plezier. Het toont aan dat Kim Kay nog leeft onder de mensen, niet?”

“Desnoods treed ik op in een rolstoel, als statement! Hoeveel mensen met een handicap komen er aan bod in de media? Te weinig! Ik zou ook graag nog eens acteren als ik me goed genoeg voel. Maar zeg nu zelf: hoeveel personages in een rolstoel zie je in een tv-serie?”

Tags kim kay