Matias Suarez heeft groot nieuws: "Ik keer terug naar Anderlecht"

door: Redactie
Matias Suarez vertrok in 2016 met slaande deuren bij RSC Anderlecht, maar nu wil de Argentijnse aanvaller graag terugkeren naar... paars-wit.

Suarez verbrak destijds eenzijdig zijn contract omwille van de terreurdreiging in ons land. Onzin, en dat geeft de aanvaller nu ook zelf toe. "Ik was bang voor mijn familie na de aanslagen in Zaventem, zoals iedereen. Al was dat niet de hoofdreden van mijn vertrek. Neen, hier in Cordoba missen mijn vrouw en kinderen zelfs de veiligheid van België", klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Ik wilde niet zo vertrekken, ik had geen andere keuze. Anderlecht liet me niet gaan voor de juiste prijs. Ik had problemen met Herman (Van Holsbeeck, nvdr.) en meningsverschillen met andere mensen. Ik wilde de situatie niet nog erger maken en vertrok.”

Ondanks alles heeft Suarez niets tegen Anderlecht. Hij hoopt zelfs op een terugkeer. “Zelf heb ik niets tegen Anderlecht en de fans zullen ook niets tegen mij hebben na acht mooie jaren. Ik wil zelfs terugkeren. Dat zal nu niet lukken met het huidige bestuur en management, maar straks komt er toch een nieuwe voorzitter? Ideaal. In juni ben ik bereid alle opties te overwegen.”

“Mijn vrouw en ik missen België zelfs. Ik droom ervan om nog eens het Anderlecht-shirt te dragen en de fans daar nog iets terug te geven voor hun eeuwige steun. Nu ben ik door de achterpoort moeten vertrekken. Dat zou ik graag anders zien", besluit de Argentijn.