VTM

Verleidster Laetitia van 'Temptation Island' biecht dit eerlijk op

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Verleidster Laetitia wist voor ze deelnam aan het programma 'Temptation Island' dat er wellicht veel kritiek zal komen. En ze vindt het ook oké als er mensen zijn die haar niet graag op tv zien, maar over één ding wil ze toch eens heel duidelijk zijn.

En met deze tekst bewijst ze ook dat ze zelf van vlees en bloed is, en dat ookal ben je model, je altijd onzeker kan zijn over jezelf. Dat niemand perfect is, en dat eigenlijk dus iedereen een beetje gelijk is op dat gebied. 

"Hey iedereen ik wou even iets duidelijk maken. Ik ben niet iemand die daar veel aandacht aan besteed want het laat mij vooral lachen maar vond het wel even nodig om het te zeggen. Het is nu al een week dat temptation bezig is en ik lees alle reacties en ik probeer op alle reacties en berichten te antwoorden. Het is zo leuk om te zien dat er mensen zijn die ons steunen en al die leuke lieve dingen zeggen maar natuurlijk, en het was ook te verwachten, heb je ook mensen die het nodig vinden om slechte commentaar te geven."

"Dat je mij niet leuk vindt oké dat je mij niet af kan oké dat je me lelijk vindt oké geen probleem maar als ik sommige reacties lees waarop mensen en dan vooral meisjes zeggen dat ik denk dat ik ‘HET’ ben omdat ik een half bloedje ben what the fuck is dat voor redeneringen precies of ik nu zou zeggen ‘kijk haar ze is een burger aan het eten die denkt waarschijnlijk dat ze het is’ what the fuck dat slaat toch nergens op ik ben een vrouw van 22 en zoals de meeste meisjes hier op aarde van mijn leeftijd en zelfs jonger of ouder heb ik ook mijn trust issues (*onzekerheden)."

"Volgens mij vergeten jullie even dat ik ook gewoon een mens uit vlees en bloed ben zoals JULLIE. Ik denk helemaal niet dat ik het ben en ik vergelijk mij ook continu met andere Instagram models want ja ik ben iemand dat veel op Instagram is en wordt ook gebrainwashed door wat ik allemaal zie mooiere,slankere meiden met een groter achterwerk dit dat ookal weten we allemaal dat het allemaal photoshop is PAS OP ik ben heel blij en tevreden over mezelf maar zeggen dat ik het ben nee dat accepteer niet ik ben waarschijnlijk een van de meisjes die het meest onzeker is maar ik laat het gewoon niet zien en loop met mn borst vooruit ‘als een soort van bescherming’."

"En als jullie mijn lach niet meer kunnen aanhoren #sorrynotsorry want die ga je nog 14 afleveringen lang moeten aanhoren HAHAHAHA zo dat is dat ik zal het hierbij laten en voor de mensen die mij steunen I love all of you jullie zijn gewoon de max ik hoop dat ik de kans krijg om jullie allemaal 1 per 1 danku te zeggen face to face ! God bless you"