Gentse muzikant Maxim Roelandt plots overleden

door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
De Gentse muzikant Maxim Roelandt is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een ongeval op de N60 in Oudenaarde. De 24-jarige man ging rond 4 uur 's ochtends met zijn wagen van de baan en knalde tegen een boom. Alle hulp kwam te laat, de klap was erg hevig.

Maxim vormde samen met David en ­Mathias de band Curtis Alto, die vorige week in een uitverkochte Lotto Arena het voorprogramma van de Chainsmokers mocht verzorgen. Ze wisten ook een platencontract te versieren bij het Nederlandse label Spinnin' Records. Dat is een van de grootste platenlabels in de wereld op vlak van elektronische muziek.

"Mathias en David verwerken momenteel hun verdriet en willen deze moeilijke dagen in alle discretie bij hun familie doorbrengen”, laat het management van de band weten in Het Nieuwsblad.

“Ze verliezen niet alleen hun broer, maar ook hun beste vriend en derde bandlid. Ze willen samen met hun familie, vrienden en kennissen dit onwezenlijk verdriet een plaats kunnen geven en in intieme kring afscheid kunnen nemen van Maxim.”