Tanja Dexters barst in tranen uit tijdens interview

bron: Joe/HLN
door: Redactie
Tanja Dexters was samen met haar vader Guy te gast in de ‘De Familie Van Elsen’ op Joe. Ze vertelde daarin openlijk over haar scheiding en over de geboorte van haar dochtertje.

“Ik herinner me het gevoel wanneer ik Valentina voor het eerst in mijn armen had", vertelde ze. "Dat was zo’n dierlijk gevoel, want daar draait het leven om. We moeten onszelf voortplanten, dat graag zien, daarvoor zorgen en daarvan houden."

"Je komt dan de kamer binnen bij je eigen familie en je schoonfamilie met al die emoties. Sorry, ik heb het gewoon moeilijk omdat dat gevoel voor een stuk van me is afgenomen door de scheiding. Het is allemaal moeilijk geweest, als ik daaraan terugdenk."

Over haar scheiding was Dexters ook eerlijk. “Ik voelde het niet aankomen, want alles zat goed tussen ons. We hadden de juiste balans tussen liefde, werk en gezin, dus dat zat eigenlijk al tien jaar goed."

"Ik weet wel dat Miguel graag bevestiging en aandacht nodig had, en misschien een stapje verder durven flirten, maar ik had nooit gedacht dat hij in zijn midlife-gevoel het allemaal zomaar zou loslaten. Dat was wel een klap in mijn gezicht. Hij zei gewoon tegen mij dat hij het niet meer voelde, dat was na tien jaar en een kind de enige uitleg die ik kreeg.”

Tags