Schizofreen die aan de drugs zit, klopt aan bij vrouw. Hij trekt haar kleren uit, haalt zijn mes boven en dan begint de gruwel

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een schizofreen die aan de drugs zit, is volledig ontspoord. Hij vermoordde een jonge mode-ontwerpster op een barbaarse manier.

De nu 34-jarige Will Jaggs belde in 2006 aan bij een vriendin van hem. Dat was de 25-jarige Lucy Braham. Eens hij binnen was, sloegen Jaggs zijn stoppen door.

Hij begon Lucy uit te kleden en haalde dan zijn mes boven. Hij doodde haar met 66 messteken. Daarna ging hij naast het lijk zitten en stak het mes in zijn eigen borst. Jaggs overleefde zijn eigen steekpartij, zijn slachtoffer niet.

Uit de gevangenis
Justitie in Engeland heeft intussen beslist dat de moordenaar regelmatig de gevangenis mag verlaten. Hij zou al op straat gesignaleerd zijn met vrouwenkleren aan.

De vader van het slachtoffer kan zijn ogen niet geloven. “Dit is een zeer onverstandige beslissing van justitie”, zegt hij. “Als Jaggs zijn medicatie niet meer neemt en weer toevlucht zoekt tot de drugs, is hij een groot gevaar voor de samenleving.”