14-jarig meisje pleegt zelfmoord voor ogen van politieagent: "Ze is ons alles, deze pijn gaat nooit weg"

door: STS
Jaylee
Afbeelding bron: Gofundme.com/f/jaylees-final-expenses-funeral-costs

Een 14-jarig meisje dat gepest werd heeft zich van het leven beroofd. Ze deed dit voor de ogen van een politieagent.

Tiener Jaylee uit Clay Center (VS) werd gepest op school. Het laatste jaar trok het meisje zich terug in zichzelf nadat klasgenoten zich plotseling tegen haar keerden.

Haar ouders gaven haar als vermist op nadat het meisje op een zaterdagavond verdween. Ze vermoedden dat ze naar een feestje in de buurt was gegaan.

Een agent die haar kon aantreffen, probeerde haar te overtuigen om terug naar huis te gaan. "Toen hij haar begeleidde naar het politievoertuig trok ze plots een vuurwapen en schoot ze zichzelf dood", citeert The Mirror de politie.

De ouders van het meisje haalden op Facebook uit naar de pesters en betoonden eer aan hun dochter. "Ze kon je doen lachen tot je geen lucht meer kreeg. Ze is geweldig. Perfect. Alles wat je zou kunnen wensen van een dochter. Ze is mooi, ze is slim. Ze is ons alles."

"Onze harten breken, het is ondraaglijk. Het is niet eerlijk. Ze was onze beste vriend. De beste dochter. De beste grote zus. De beste kleindochter. Er is niets wat deze pijn ooit zal doen weggaan."

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.