Gert Verhulst schiet Karen Damen te hulp: “Hij is haar reddende engel”

door: PMN
Karen Damen, Gert Verhulst en James Cooke
Afbeelding bron: Instagram @karendamen

Het zijn geen makkelijke tijden voor Karen Damen. Ze kreeg de laatste tijd al heel wat af te rekenen met tegenslagen. Nu lijkt er toch licht aan het einde van de tunnel.

Karen Damen (49) maakte eind vorig jaar bekend dat haar huwelijk met Anthony Van der Wee ten einde kwam. Het was een harde klap voor haar. Ze hebben met Sky samen een zoon.

Daarnaast werd het VTM-programma ‘Wat zou jij doen’, waar Karen de presentatrice van was, geen groot succes. Ook de zangcarrière van haar loopt niet zoals gewenst. Gelukkig kan ze rekenen op Gert Verhulst.

Karen is deze zomer elke dag te zien in Plopsaland De Panne. Ze speelt mee in de musical ‘Sneeuwwitje’ en is ‘s avonds te zien in de zomerrevue met Gert en James Cooke. Het was ook Gert die haar vroeg om de rol van boze stiefmoeder te spelen in de musical ‘Sneeuwwitje’.

"Karen Damen krijgt deze kansen omdat Gert Verhulst een trouwe vriend is"

“Karen krijgt deze kansen omdat Gert een trouwe vriend van haar is”, vernam TV-Familie in theaterkringen. “Hij is een beetje haar reddende engel, hé. Gert beseft allicht dat Karen niet de makkelijkste periode in haar leven meemaakt en wil haar op deze manier helpen.”

“Anderzijds weet Gert dat Karen ook erg populair is bij het publiek van Studio 100. Bovendien weten ze hoe de dingen marcheren binnen het bedrijf. Karen en Gert hebben altijd al heel goed samengewerkt.”