Karen Damen verbaast opmerking van Gert Verhulst niets: “Niet anders verwacht van hem”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het wordt een drukke zomer voor Karen Damen. Ze speelt mee in de musical ‘Sneeuwwitje’. Daarnaast neemt ze ook deel aan de ‘Zomerrevue’ van Gert Verhulst en James Cooke in Plopsaland.

Karen Damen wist als eerste dat ze zou deelnemen aan de ‘Zomerrevue’. Dat maakte haar al gelukkig. Intussen was Gert Verhulst aan het denken, meldt TV-Familie.

Gert zocht nog iemand om de rol van boze stiefmoeder te spelen in de musical van ‘Sneeuwwitje.’ Een rol die afwisselend gespeeld moet worden met Ruth Beeckmans. Gert zag in Karen de oplossing.

Karen Damen heeft nog steeds een uitstekende band met Gert Verhulst

Hij vroeg aan Karen of zij het niet zou zitten om die rol op zich te spelen? “Je bent hier dan toch in Plopsaland”, argumenteerde Gert. Karen moest daar niet lang over nadenken en stemde toe.

Karen en Gert hebben nog steeds een uitstekende band met elkaar. Zo kon Gert het niet laten om er een grapje over te maken. “Dat jij de rol speelt van boze stiefmoeder is een vorm van typecasting”, klonk het. Ook Karen kon er om lachen. “Ach, ik had van Gert niets anders verwacht dan zo’n opmerking.”