Hannelore Simoens heeft erg mooie woorden voor haar partner: "Waaw"

door: STG
Special Forces HANNELORE SIMOENS (32) ​POLITIEK JOURNALIST
Afbeelding bron: VTM

Hannelore Simoens bevalt over enkele weken van haar eerste kindje. Voor het zover is heeft de VTM-journaliste nog erg mooie woorden klaar voor haar vriend Mathias.

Hannelore Simoens is al dertien jaar samen met haar vriend Mathias. In Het Laatste Nieuws verklapt ze hoe ze elkaar hebben leren kennen. 

"We zijn intussen dertien jaar samen, we kennen elkaar vanop de universiteit. Tussen mij en Mathias dat klikte meteen. Het heeft toch nog een jaar geduurd voor we een koppel werden", begint ze haar verhaal.

Dat er na al die jaren nu ook gezinsuitbreiding zit aan te komen, is dan ook een mooie bekroning. Hannelore heeft erg mooie woorden klaar voor haar vriend. Ze somt ok wat ze belangrijk vindt in een relatie.

“Dat je wederzijds respect hebt voor elkaar. Soms hoor ik Mathias bellen voor z'n werk — hij is communicatiemanager bij Anderlecht — en dan denk ik: 'Wauw, wat doet hij dat goed.' En ook: we zijn lief voor elkaar. Zelfs al hebben we ruzie, dan nog zullen we elkaar op de hoogste troon plaatsen en zullen we van elkaar weten: het is oké, hij of zij doet het niet om mij te kwetsen", besluit ze.