Iwein Segers levert snoeiharde kritiek op radiopresentator: "Vind het raar dat die mag presenteren"

door: LHX
Iwein Segers
Afbeelding bron: Photonews

In de podcast 'Achter de schermen' zijn deze week Sam De Bruyn en Iwein Segers te gast. Die laatste neemt zoals gewoonlijk geen blad voor de mond.

Het zijn momenteel vroege ochtenden voor Sam De Bruyn. "Ik moet ineens weer opstaan voor de ochtendshow op Studio Brussel, omdat Fien Germijns met andere dingen bezig is", vertelt hij in 'Achter de schermen'. Ook Thibault Christiaensen, met wie Fien samen presenteert, is met vakantie.

Daar wil Iwein Segers meteen op inpikken. "Ik vind het een goede zaak dat Sam dat doet", begint hij. "Thibault is een supergoeie gast en ook een goeie muzikant. Maar ik vind het raar dat hij zo praat op de radio", zegt hij met een hoge, nasale stem en een licht Nederlands accent.

"Ik vind het raar dat je, als je zo'n stem hebt", op de radio mag presenteren", klinkt het. "En bij Fien vind ik het raar dat ze door haar neus praat en dat alles altijd supervrolijk moet zijn", vervolgt hij zijn kritiek.

"Als hun persoonlijkheid dat allemaal overstijgt, heeft dit gesprek nooit plaatsgevonden, hé", relativeert hij wel. "Maar in mijn beleving moet je om te presenteren mooi praten en welbespraakt zijn."