Jennifer Lopez deelt zelf details over verloving: "Meest romantische dat ik me ooit kon voorstellen"

door: COS
Ben Affleck en Jennifer Lopez
Afbeelding bron: Photonews

Jennifer Lopez maakte afgelopen weekend bekend dat ze verloofd is. Ben Affleck ging op één knie voor de zangeres en actrice.

Jennifer Lopez kondigde haar verloving aan op haar eigen website 'On the JLo'. Op hetzelfde platform vertelt ze nu ook een "speciaal en erg persoonlijk" verhaal over hoe de verloving tot stand kwam.

"Het kwam totaal onverwacht", citeert Today Jennifer op 'On the JLo'. "Ben kwam binnen, ging op één knie zitten en zei enkele dingen die ik nooit zal vergeten. Toen haalde hij de ring tevoorschijn en vroeg: 'Wil je met me trouwen?' Het was het meest perfecte moment", vertelt Jennifer.

"Ik voel me zo gelukkig. Het gebeurt niet vaak dat je een tweede kans krijgt op ware liefde", zegt ze. Jennifer en Ben waren twintig jaar geleden al eens verloofd, maar tot een huwelijk kwam het niet.

Jennifer zat in een bubbelbad toen Ben haar de vraag stelde. "Het was helemaal niets bijzonders, maar het was het meest romantische dat ik me ooit had kunnen voorstellen. Gewoon een rustige zaterdagavond thuis, twee mensen die beloven er altijd voor elkaar te zijn."