Michel Van de Brande, die vecht tegen huidkanker, krijgt duidelijke waarschuwing van de dokter na biopsie

door: PMN
Michel van den Brande
Afbeelding bron: Photonews

Michel Van den Brande vecht tegen huidkanker. De succesvolle ondernemer, die we nog kennen van 'The Sky Is The Limit', ging intussen ook al onder het mes. Omwille van de kanker moest Michel onder het mes.

Michel kreeg in juni te horen dat hij huidkanker had. Op 28 juni ging hij dan onder het mes in het Sint-Augustinusziekenhuis. Er moest een stuk van zijn buik weggesneden worden. Eerder liet hij ook al drie kwaadaardige melanomen verwijderen.

Voor de operatie werd de zakenman plaatselijk verdoofd. “Na een paar uur was ik alweer buiten en alles is goed verlopen", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

“Het is wel een enorme snede, maar de plastische chirurg heeft dat goed gedaan. Het is aan de binnenkant genaaid en langs buiten geplakt. Ik moet nu nog zes weken zo’n pleister dragen, zodat de wonde niet kan openscheuren."

Michel ging dit weekend normaal naar het Fantasia Festival. Na een duidelijk waarschuwing van de dokter, beslist hij om niet te gaan. “Ik ging normaal gesproken dit weekend naar het Fantasia Festival. Ik heb het gesponsord en heb er een podium neergezet, maar de dokter waarschuwde me om weg te blijven van druktes. Als ze daar beginnen drinken en zat worden en ik krijg een stamp in mijn buik... Nee, dat ga ik niet riskeren. Ik trek naar de zee, ze kunnen gaan feesten zonder mij!”