Grote kopzorgen voor James Cooke tijdens voorbereidingen van 'James, De Musical', over Karen Damen: "Dat is een ramp"

door: STG
James Cooke in 'James, De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van 'James, De Musical' op het programma. In Dag Allemaal geeft James Cooke een inkijk achter de schermen.

 

Zo vertelt hij onder andere over hoe belangrijk de research is die aan het programma voorafgaat. Vanavond staat Karen Damen centraal. Daaruit blijkt meteen hoe delicaat een onderwerp soms kan zijn. Ook vanavond zitten er weer pittige anekdotes in. Ellen, de vriendin van Karen heeft de redactie getipt over een leuk verhaal.

Zo vertelde ze onder andere dat Karen een enorm fuifbeest was, en dat ze daardoor een groot moment heeft gemist. "Ook de scène rond het communiefeest op de avond van het Songfestival was nieuw voor mij", zegt James. "

Net het jaar dat Sandra Kim won, zodat Karen het gloriemoment miste van de zangeres die vanaf toen haar grote idool was. Dat was spannend, want stel dat onze redactie bij de research zich in een belangrijk detail vergist had, dan was dat een ramp geweest. We kunnen dat immers niet repeteren in aanwezigheid van de BV zelf. Die mag van niets weten.”