James Cooke komt met bijzondere update over 'Leef!'-deelneemster

door: COS
Afbeelding bron: Play4

James Cooke maakte de afgelopen jaren verschillende programma's voor Play4. Met 'James De Musical' viel hij al meermaals in de prijzen.

Enkele jaren geleden maakte James Cooke een van de moeilijkste programma's die hij ooit maakte: 'Leef!'. James maakte zes portretten van mensen die terminaal ziek waren en in de laatste fase van hun leven zaten. James moest van vier deelnemers afscheid nemen.

Met twee van hen, Sylvia en Evy, heeft James nog steeds contact. Zo deelt de presentator bijzonder nieuws over Sylvia. "Terug samen! Happy birthday", schrijft James op Instagram Stories. Dorian en James gingen langs bij Sylvia om samen haar 42ste verjaardag te vieren.

Vorig jaar onthulde hij bij MNM dat er een tweede reeks zou komen. "Volgende maand beginnen we daarvoor te draaien", klonk het. "We gaan er onze tijd voor nemen om het te draaien. Ik heb daar heel mooie vriendschappen aan overgehouden, zoals Sylvia."

"Ze vroegen me onlangs bij de eindejaarsvragen welke persoon me bijblijft en dat is zij toch wel. Dat is een strijder. Dat is ongelooflijk", aldus James één jaar geleden.

James Cooke viert verjaardag van Sylvia uit 'Leef!'
Afbeelding bron: Instagram @jamescooke1984
James Cooke viert verjaardag van Sylvia uit 'Leef!'
Afbeelding bron: Instagram @jamescooke1984