James Cooke krijgt het te horen van zijn volgers na emotionele bekentenis: "Ga je spijt van krijgen"

door: STG
James Cooke in 'Extreme Makeover Vlaanderen'
Afbeelding bron: Play4

Gisteren konden we weer kijken naar een nieuwe aflevering van 'Over De Oceaan'. De emoties lopen hoog op op het zeiljacht.

Ella Leyers, Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Gert Verheyen, James Cooke en Jonas Geirnaert zeilen in het tweede seizoen van 'Over De Oceaan' vanuit Gran Canaria, zonder ervaring en hulp van buitenaf, een tocht van meer dan 5000 kilometer.

De tweede aflevering van 'Over De Oceaan' maakt heel wat emoties los. We krijgen de bv's dan ook van een andere kant te zien. In een openhartig gesprek hebben Jonas Geirnaert en James Cooke het over hrt vaderschap. "Nu ik u wat beter heb leren kennen de voorbije dagen en weken, heb ik het gevoel dat je een enorm goede papa zou zijn.", zegt Jonas.

"Ja, ik weet het. Ik zou het ook graag zijn, denk ik, zegt James. Al zorgt zijn perfectionisme nog voor heel wat twijfels. "Als Dorian en ik papa worden, dan wil ik de beste versie van die vader zijn", klinkt het. "Daarom twijfel ik ook zo vaak."

Twijfel die volgens zijn volgers voor niets nodig is. 

"Als er nu 1 persoon is die ik niet persoonlijk ken maar waarvan het papa zijn zo van zich afstraalt ben jij het wel...Kom op James en Dorian ga ervoor", "Je zal nooit spijt krijgen dat je er wel voor bent gegaan James, maar je krijgt er later wél spijt van als je het niet geprobeerd hebt" en James, gooi die twijfels overboord en ga ervoor, later ga je spijt krijgen en is de tijd niet meer terug te draaien, klinkt het onder meer in de reacties.