Jana De Bosscher in lastig parket gebracht door 'Blind Getrouwd': "Heel moeilijk"

door: LHX
Jana uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Vanavond zullen de kijkers van 'Blind Getrouwd' weten of Jana De Bosscher en Christiaan Graulus ervoor kiezen om samen te blijven of niet. Voor Jana en Christiaan komt er eindelijk een einde aan maanden van geheimhouding.

Maandenlang je relatiestatus geheimhouden terwijl je in heel Vlaanderen bekend bent, het is geen sinecure. Dat heeft ook Jana De Bosscher de laatste tijd ervaren.

"Het is heel moeilijk", geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws. Onder andere op haar werk, waar er heel wat over haar en Christiaan Graulus gepraat wordt door haar collega's, vindt ze het lastig om de lippen stijf op elkaar te houden,

"Mijn ouders en mijn zus weten het, maar that's it. Dat is mijn keuze geweest, maar het is niet gemakkelijk", klinkt het.

Uiteraard krijgt ze ook heel wat berichtjes van single mannen die interesse tonen in haar. Wanneer ze hen antwoordt dat ze nog niet mag zeggen of ze weer vrijgezel is, zeggen ze: "'Oké, dan vraag ik je wel uit als het geweten is.' En dan stuur ik gewoon: 'Haha'", lacht Jana.

Download nu de gratis app van Redactie24