Jill Goede uit 'Big Brother' beschuldigd van fraude

door: STG
Jill Goede
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_

Binnenkort start het nieuwe seizoen van 'Big Brother'. Jill goede, de winnares van vorig jaar doet deze week een verrassende bekentenis.

Jill Goede was te gast bij de Nederlandse podcast 'Date Night Talkshow'. Daarin biechtte ze op dat ze ooit mensen heeft opgelicht. Jill volgde een opleiding tot stewardess. 

Ze vertelt dat ze haar diploma op een heel foute manier heeft behaald. “Mijn nicht heeft mijn examen Engels afgelegd via Zoom”, biecht JIll op. Omdat Engels niet het sterkste vak was, sloeg de twijfel toe. “En toen dacht ik: mijn nicht kan dat supergoed, die spreekt vloeiend Engels”, klinkt het.

Maar Jill bekent nog meer dingen. Zo heeft ze een sjaaltje gegeven en een kleedje uit haar eigen kledingcollectie. Om zeker te slagen voor het examen heeft ze een beetje vaseline op haar camera gesmeerd en gezegd dat hij stuk was. Haar nicht behaalde uiteindelijk 9 op 10 op het examen.

“Dat is toch gewoon een beetje kattenkwaad?”, vraagt Jill zich luidop af in de podcast. Een van de presentatoren vind dat dat veel verder gaat dan kattenkwaad en zegt: “Dat is geen kattenkwaad, dat is gewoon fraude!”

Tags Jill Goede