Luc Appermont brengt Bart Kaëll in bijzonder lastig parket

door: STG
Luc Appermont.jpg
Afbeelding bron: GoPlay

Vanavond kunnen we weer kijken naar een nieuwe aflevering van 'James, De Musical'. Deze week is Luc Appermont de centrale gast.

Luc Appermont deelt al meer dan veertig jaar lief en leed met Bart Kaëll. Hun relatie werd lang uit de pers gehouden, maar nu mag iedereen weten dat ze erg gelukkig zijn met elkaar.

In een nieuwe aflevering van 'James, De Musical' blijkt dat Luc een echte controlefreak blijkt te zijn. Hij bracht Bart Kaëll dan ook in een bijzonder lastig parket.

Zo verliepen de voorbereidingen voor de musical bijzonder moeilijk. Vanavond krijgen we een scène te zien rond de eerste ontmoeting van Luc en Bart met een verrassingsoptreden van Bart.

"Ik heb ’t Bart bijzonder moeilijk gemaakt omdat ik nogal ’n controlefreak ben”, zegt Luc in Het Laatste Nieuws. “Ik wist dat hij in het publiek zou zitten, maar eigenlijk had hij tussendoor moeten wegglippen om een verrassingsoptreden te repeteren. Dat is door mijn schuld niet gelukt omdat ik overal bij was en alles wilde weten en zien."

"Hij heeft uiteindelijk snel-snel in den duik moeten repeteren toen ik in de schmink zat. Sorry daarvoor! Hij heeft echt moeten toveren om die tekst nog geleerd te krijgen.”