Nick Kraft uit 'Big Brother' heeft het helemaal gehad: "Kan echt niet meer door de beugel"

door: LHX
Nick Kraft
Afbeelding bron: Big Brother

Nick Kraft was in 2020 een van de deelnemers aan 'Big Brother'. Hij schopte het tot in de finale.

Bij bekendheid horen positieve én negatieve reacties, en dat weet ook Nick Kraft. In zijn Instagramverhaal deelt hij een wel héél beledigend bericht dat hij in zijn inbox heeft gekregen. Een zekere Chris stuurt hem uit het niets "Kom liever tot hier, zwarte aap!"

"Geen idee wat de aanleiding is, maar sommige mensen hebben toch zware gedragsproblemen en geen respect", reageert Nick. "Ik vind oprecht ook niet iedereen leuk. Maar ik heb ervoor gekozen om met respect om te gaan met mensen. Met andere woorden, ik kies ervoor om niet zomaar iemand te gaan uitschelden."

"Ik wil graag laten zien dat dit soort berichten zonder grenzen, zonder filter, zonder respect voor de medemens echt niet meer door de beugel kunnen", schrijft hij dan ook. "Het feit dat mensen op social media geen filter meer hebben, baart mij zorgen."

Hij raadt al zijn volgers daarom aan om in het vervolg twee keer na te denken over wat ze schrijven. "Met vriendelijk en lief zijn en respect voor de medemens kom je echt wel verder en ga je uit deze vicieuze cirkel geraken en heel gelukkig worden", klinkt het. "Bij dezen wens ik jullie al fijne feestdagen en hopelijk veel liefde en vriendschap."

Nick
Afbeelding bron: Instagram @nicklowriderzkraft
Nick
Afbeelding bron: Instagram @nicklowriderzkraft
Nick
Afbeelding bron: Instagram @nicklowriderzkraft
Nick
Afbeelding bron: Instagram @nicklowriderzkraft