Nieuw seizoen 'Big Brother' laat zich aankondigen met grote verrassingen

door: STG
Tatyana Beloy Play4 Big Brother.jpg
Afbeelding bron: Play4

Vanaf 9 januari is het zover. Dan start het nieuwe seizoen van 'Big Brother' op Play4. Het programma zal naast een nieuwe host ook nog andere vernieuwingen met zich meebrengen.

Dat Peter Van de Veire niet langer 'Big Brother' zal presenteren was al langer geweten. Dinsdag stelde Play4 dan ook met veel trots een nieuwe host voor. Tatyana Beloy zal samen met Geraldine Kempe het programma presenteren.

“We hebben elkaar nog niet ontmoet, maar Geraldine liet me al weten dat ze uitkijkt naar onze samenwerking”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Voor het programma start, staat er nog een ontmoeting op de agenda. Uiteraard moeten we nog zien hoe het loopt, maar ik denk dat onze spontaniteit een meerwaarde kan betekenen."

 Daarna ast doet Tatyana dan ook al enkele opvallende uitspraken over hoe het programma er verder nog zal uitzien. “Vorige week was ik in Amsterdam en kreeg ik een rondleiding in het 'Big Brother'-huis, dat dit seizoen garant staat voor heel wat verrassingen”, klinkt het mysterieus.