Play4 deelt eerste emotionele beelden van programma waar iedereen op zit te wachten

door: STG
Karen Damen voor 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Nu het WK voetbal stilaan voor de deur staat halen de televisiezenders hun programmatie grondig door elkaar. Een volledige nieuwe televisieavond dringt zich dan ook op.

Het bezorgde de televisiezenders heel wat kopzorgen. Dat zorgde ervoor dat heel wat paradepaardjes zoals 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' meteen in september van start ging. Normaal gezien start die zoektocht altijd pas in oktober.

Een avondje op Eén ziet er over een paar dagen dan ook helemaal anders uit. Zelfs 'Blokken' moet wijken voor het voetbal. Ook 'Thuis' zal vroeger op de avond worden uitgezonden.

Bij Play4 zetten ze dan ook volop in op kijkers die niet houden van de voetbalgekte. Zo blijft Gert Verhulst nog steeds trouw op post met 'De Tafel Van Vier', en weet het ook verderop de avond te verrassen met de terugkeer van 'Fear Factor', en Bake-Off Vlaanderen.

Heel binnenkort komt daar wellicht nog het nieuwe seizoen van 'James De Musical' bij. Play4 deelde alvast enkele emotionele beelden uit het nieuwe seizoen. Dat belooft alvast bijzonder emotioneel te worden.

De reacties zijn dan ook veelbelovend. Kijkers kijken nu al uit naar de start. "Ik ben in blijde verwachting James", Jaaah! Eindelijk!!", klinkt het nog op Instagram. "Wanneer begint dat?", vraagt nog een kijker zich af.

Tags